Sätt guldkant på upplevelsen och nätverkandet

premiumclub_t2a_660x220.jpg

Loger

Med en loge i en av världens mest moderna arenor, tillika Årets arena, får du tillgång till alla evenemang, däribland både Hammarby Fotbolls och Djurgården Fotbolls samtliga matcher. Logerna är belägna på Tele2 Arenas östra långsida.

Mer info

Det finns 21 stycken loger i olika storlekar, anpassade för 10 eller 12 personer. Avtal tecknas för 1, 3 eller 5 år. Du har tillgång till logen vid samtliga evenemang på Tele2 Arena. I logerna har du fri access till wifi-uppkoppling och evenemanget kan följas på exklusiva HD-skärmar. I direkt anslutning till logen når du och dina vänner smidigt era platser på arenan.

Läs mer om våra loger

Terrassloger

Med en terrassloge får du tillgång till alla evenemang på Tele2 Arena, däribland både Hammarby Fotbolls och Djurgården Fotbolls samtliga matcher. Du och ditt sällskap sitter mitt i händelsernas centrum på östra långsidan. Njut av evenemanget och mat & dryck samtidigt! Plats för fyra personer

Mer info

Det finns 96 platser. Dessa säljs i paket för 4 eller 8 personer. Egen yta utomhus på läktaren.

Läs mer om våra terrassloger

Premium Club

Kombinera affärer med underhållning i världsklass! Du får tillgång till biljetter till alla evenemang och kan samtidigt stärka dina affärsrelationer. Vilket alternativ passar dig?

Premium Club: Hovet, Ericsson Globe och Tele2 Arena

Premium Club: Tele2 Arena

Kontakt

Daniel_Backstam150x150-5e1ac6eb52.jpg
Daniel Bäckstam
Senior Sales Manager
08-600 93 82
E-post