Volbeat

fredag 29 nov. 2019
Pris: 420-700 kr

Volbeat

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Ingen garderob

Det kommer inte finnas någon garderob av logistiska skäl. Vi rekommenderar därför alla att klä er så lätt som möjligt trots väderleken. Det finns en effektförvaring i entré 5 i Ericsson Globe (Globentorget) där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Det kostar 50:- och endast kortbetalning. Obs! Utrymmet är mycket begränsat så alla konsertbesökare uppmanas att lämna större tillhörigheter hemma.  

Lämna ryggsäcken och väskan hemma

Ryggsäckar får av säkerhetsskäl inte tas med in i arenan. Väskor större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

Övriga frågor

Vid evenemang hyr Stockholm Live i de allra flesta fall ut arenan till en arrangör, i detta fall Live Nation. Arrangören har huvudansvaret för evenemanget vilket bl a innefattar tider, evenemangets utformning, säkerhetsplanering, åldersgräns, evenemangets ljud- och ljusproduktion etc. Har du frågor eller synpunkter gällande detta ber vi dig kontakta arrangören Live Nation direkt. 

Inför Besöket
Visa

Hålltider

17.30 Entréer öppnar

19.00 Konsertkvällen startar med Danko Jones och Baroness, följt av Volbeat

23.30 ca Konsertkvällen slutar

 

Notera att det inte är tillåtet att köa innan kl 07:00 på evenemangsdagen.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.

Effektförvaring/Garderob
Det kommer inte finnas någon garderob av logistiska skäl. Vi rekommenderar därför alla att klä er så lätt som möjligt trots väderleken. Det finns en effektförvaring i entré 5 i Ericsson Globe (Globentorget) där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Det kostar 50:- och endast kortbetalning. Obs! Utrymmet är mycket begränsat så alla konsertbesökare uppmanas att lämna större tillhörigheter hemma.  

Var redo med biljetten vid inpasseringen
Har du en e-biljett? Skriv gärna ut biljetten eller ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Ericsson Globe, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kom i god tid

Då det pågår flera evenemang samtidigt i våra arenor kommer det att vara mycket folk i rörelse i området. Vi rekommenderar därför att vara ute i god tid innan evenemangsstart.

Många besökare väntas och eftersom vi har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna väskan hemma.

Ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra besökare på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger!

För dig med ståplatsbiljett
Det finns möjlighet att köpa bland annat; läsk, folköl, chips och wraps (kyckling och vegetarisk) inne på ståplatsområdet i arenan.
Vattenstationer finns utmed kanterna på arenagolvet.

För dig med läktarplats
Läktare A: Alla kiosker och fastfood enheter är öppna. Här finns lättare mat såsom korv, burgare och baguette, snacks, läsk, folköl etc.
Även kortsidan bakom scenen har både kiosk (sektion 212), fastfood (sektion 221) och barenhet (sektion 217) öppen.
Barerna hittar du vid sektioner 109, 136-137, 125, 217 och här finns mat såsom korv och burgare, starköl, vin, cider, cava och alkoholfria alternativ. Åldersgräns till barerna är 18 år.

Läktare B: Alla kiosker och fastfood enheter öppna. Här finns lättare mat såsom korv och burgare, snacks, läsk, folköl etc.
Barerna hittar du vid sektioner 316-318, 335-337 och här finns mat såsom korv och burgare, starköl, vin, cider, cava och alkoholfria alternativ. Åldersgräns till barerna är 18 år.

All mat och dryck i Tele2 Arena lagas och serveras av Levy Restaurants.

Hitta till arenan

Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenorna ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 420-700 kr