Djurgården hemmamatcher

måndag 01 juni 2020
Pris: From 60 SEK

Djurgården hemmamatcher

Inför Besöket
Visa

Hålltider

Uppdateras närmre matchdag.

 

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Barnvagnar
Lämna gärna barnvagnen hemma. Vi kommer inte kunna erbjuda någon övervakad barnvagnsparkering utanför arenan. 

Parkering
Kollektivtrafik rekommenderas, då avspärrningarna i området är många. Parkering finns främst i Arenagaraget under Tele2 Arena med 650 P-platser, men även i Globen Shoppings P-hus. 

Ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

Mat och dryck

Kiosker och fastfoodserveringar är öppna för försäljning. All mat och dryck i Tele2 Arena lagas och serveras av Levy Restaurants.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.