Arena Sweden

lördag 07 juli 2018
Pris: 60 kr

Arena Sweden

Kuriosa om Arena Sweden

Alla supportrar på hemmaplan som inte har möjlighet att följa landslaget på plats i Ryssland i sommar, kommer att kunna se de spännande gruppspelsmatcherna från en nästan 500 kvadratmeter stor bildskärm när Stockholms Fan Zone, Arena Sweden, flyttar in på Tele2 Arena.

Målet är att skapa en riktig fotbollsfest med aktiviteter för hela familjen på arenan i anslutning till matcherna, och med hjälp av Europas största storbildsskärm, ge publiken en känsla av att ”nästan vara där”.

Barn och åldersgräns

Ingen åldersgräns på detta evenemang. Barn under 4 år går gratis.

Inför Besöket
Visa

Hålltider

Lördag 7 juli: Kvartsfinal mellan Sverige-England

Kl 14:00 - Entréerna öppnar
Kl 16:00 - Matchstart
Kl 16:45 - Biljettkassorna stänger

Dagens visning av kvartsfinalen på Tele2 Arena är slutsåld.

Praktisk info

Får inte tas med in i arenan

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, paraplyer samt väskor och ryggsäckar får av säkerhetsskäl inte tas med in till arenan. 

Kontantfri arena

För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Garderob & effektförvaring

Det finns en effektförvaring i entré 6 (Globentorget) där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Barnvagnsparkering

Barnvagnar är av utrymmes- och brandsäkerhetsskäl inte tillåtna i Tele2 Arena. I samband med evenemang finns möjlighet att parkera barnvagnen på anvisad plats utomhus. Fråga våra evenemangsvärdar, så visar de dig rätt.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Mat och dryck

Kom tidigt och ladda upp med oss! Det kommer att finnas en stor uteservering med mat & dryck samt massa kringaktiviteter nere på fotbollsplanen.

Det kommer att finnas starköl på pitchen inom ett inhägnat område. Inne i arenan finns även folkölsbarer/kiosker.

Åldersgräns i baren på pitchen: 18 år

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Kollektivtrafik är många gånger det bästa alternativet när många ska till och från stora evenemang samtidigt.

Arenan är öppen från 14.00 med aktivitetsytor, tävlingar och mat och dryck. 

Övrigt

Taket: Öppet

Åldersgräns i baren på pitchen: 18 år

Biljetter: De första som köper biljett på Läktare A (nedre läktaren) får tillgång till planen med aktiviteter och serveringsområde. När maxkapaciteten är uppnådd säljs istället biljetter på Läktare B (övre läktaren) som endast ger tillgång till sittplats. Läktare B har ej tillgång till planen.

* Fri sittning gäller inom båda sektionerna. 

 

 

Biljetter

Ordinarie biljetter

Pris: 60 kr
Inklusive serviceavgift

De första som köper biljett på Läktare A (nedre läktaren) får tillgång till planen med aktiviteter och serveringsområde. När maxkapacitet är uppnådd säljs istället biljetter på Läktare B (övre läktaren) som endast ger tillgång till sittplats. Läktare B har ej tillgång till planen. 

* Fri sittning gäller inom båda sektionerna.