Hammarby-Elfsborg

måndag 22 juli 2019
Pris: Från 60 kr

Hammarby-Elfsborg

Inför Besöket
Visa

Hålltider

17:00-20:00 Biljettkassor öppna
17:00 Dörrar premium öppnar
18:00 Dörrar öppnar
19:00 Avspark
Ca 20:45 Slut

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, samt mat och dryck, flaskor och paraplyer större än de som ryms i en jackficka. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan matchen! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.

Order Up - beställ mat & dryck direkt i mobilen
Med Order Up beställer och betalar du snabbt och enkelt mat och dryck – direkt i Tele2 Arena-appen. Säg ”hej då” till långa köer, ladda hem appen redan idag!

Tele2 Arena-appen

Beställ mat & dryck, tävla, ta del av erbjudanden och förstärk din upplevelse på Tele2 Arena med Tele2 Arena-appen. Oavsett om du är på arenan för att se Djurgården, Hammarby eller en konsert - välj hur du vill uppleva appen första gången du loggar in så får du en personligare app. 

Ladda ner Tele2 Arena-appen (eller uppdatera den befintliga) från App Store eller Google Play.

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Biljetter

PRIS: Från 60 kr