Eagles

lördag 08 juni 2019
Pris: 675-1300 kr

Eagles

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Kamerapolicy

Under konserten råder strikt kamerapolicy som innebär att det endast är tillåtet att ta bilder med mobiltelefon (UTAN blixt), videoinspelning med mobiltelefoner är ej tillåtet. Inga andra kameror förutom mobiltelefon är tillåtna att ta med in i arenan.

Biljettfrågor

Har du frågor eller funderingar kring biljetter kontakta AXS Sveriges konsumentsupport på Facebook: www.facebook.com/axs

Inför Besöket
Visa

Hålltider

17.30 Entréer öppnar
19.30 Konserten startar (Obs! inget förband, Eagles startar på utsatt tid)
23.00 ca Konserten slutar

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi och arrangören har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt.

Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. För så smidig inpassering som möjligt - tänk på att komma i god tid och ta med dig så få saker som möjligt (det kommer inte att finnas garderob p.g.a logistiska skäl). Det kommer att finnas en begränsad effektförvaring i Ericsson Globes entré 6 för större väskor för 50kr, öppnar kl 15.00.

Ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran, kompaktkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen är välkommen (OBS! Det är ej tillåtet att fota och/eller filma under denna konsert). Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kamerapolicy
Under konserten råder strikt kamerapolicy som innebär att det endast är tillåtet att ta bilder med mobiltelefon (UTAN blixt), videoinspelning med mobiltelefoner är ej tillåtet. Inga andra kameror förutom mobiltelefon är tillåtna att ta med in i arenan.

Effektförvaring
För så smidig inpassering som möjligt - tänk på att komma i god tid och ta med dig så få saker som möjligt (det kommer inte att finnas garderob p.g.a logistiska skäl). Det kommer att finnas en begränsad effektförvaring i Ericsson Globes entré 6 för större väskor för 50kr, öppnar kl 15.00.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Kommer taket att vara öppet?
Taket kommer att vara stängt under denna konsert.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Mat och dryck

För dig med ståplatsbiljett
Det finns möjlighet att köpa läsk, folköl, chips och wraps (kyckling och vegetarisk) inne på ståplatsområdet i arenan. Försäljningen stänger när konserten startar.
Vattenstationer finns utmed kanterna på arenagolvet.

För dig med läktarplats
Läktare A: Det finns flertalet kiosker och fastfoodenheter med lättare mat såsom korv, burgare och wraps, snacks, läsk, folköl etc.
Barerna hittar du vid sektioner 109, 136-137, 125 och här finns mat såsom korv och burgare, starköl, vin, cider, cava och alkoholfria alternativ. Åldersgräns till barerna är 18 år.

Läktare B: Det finns flertalet kiosker och fastfoodenheter med lättare mat såsom korv och burgare, snacks, läsk, folköl etc.
Barerna hittar du vid sektioner 316-318, 335-337 och här finns mat såsom korv och burgare, starköl, vin, cider, cava och alkoholfria alternativ. Åldersgräns till barerna är 18 år.

Ta tunnelbanan

Inom en kilometers promenadavstånd från arenan ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan, Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar. Läs mer om hur du tar dig till arenan här!

Vi rekommenderar dig att ta tunnelbanan som ligger på gångavstånd från arenan. Personal och skyltning hjälper er att visa vägen. Sök din resa och se de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken på SL.se.

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 675-1300 kr + serviceavgift