Arena Sweden

23 - 27 juni 2018
Pris: 130-190 SEK

Arena Sweden

Kuriosa om Arena Sweden

Alla supportrar på hemmaplan som inte har möjlighet att följa landslaget på plats i Ryssland i sommar, kommer att kunna se de spännande gruppspelsmatcherna från en nästan 800 kvadratmeter stor bildskärm när Stockholms Fan Zone, Arena Sweden, flyttar in på Tele2 Arena.

Målet är att skapa en riktig fotbollsfest med aktiviteter för hela familjen på arenan i anslutning till matcherna, och med hjälp av Europas största storbildsskärm, ge publiken en känsla av att ”nästan vara där”.

Barn och åldersgräns

Ingen åldersgräns på detta evenemang. Barn under 4 år går in gratis och barnpriser gäller för barn/ungdom 4-16år.

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Inför Besöket
Visa

Hålltider

Lördag 23 juni: Sverige - Tyskland 

Kl 18:00 - Entréerna öppnar för pre party med Kärlekståget och Pidde P
Kl 20:00 - Matchstart

Onsdag 27 juni: Sverige - Mexiko

Kl 14:00 - Entréerna öppnar för pre party med Rebecca & Fiona​
Kl 16:00 - Matchstart

Praktisk info

Får inte tas med in i arenan

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, paraplyer samt väskor och ryggsäckar får av säkerhetsskäl inte tas med in till arenan. 

Kontantfri arena

För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Garderob & effektförvaring

Det finns en effektförvaring i entré 6 (Globentorget) där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Barnvagnsparkering

Barnvagnar är av utrymmes- och brandsäkerhetsskäl inte tillåtna i Tele2 Arena. I samband med evenemang finns möjlighet att parkera barnvagnen på anvisad plats utomhus. Fråga våra evenemangsvärdar, så visar de dig rätt.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Mat och dryck

Kom tidigt och ladda upp med oss! Det kommer att finnas en stor uteservering med mat & dryck samt massa kringaktiviteter nere på fotbollsplanen.

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Kollektivtrafik är många gånger det bästa alternativet när många ska till och från stora evenemang samtidigt.

Övrigt

Taket: Öppet

 

Biljetter

Ordinarie biljetter

Vuxen: 190 kr 
Barn (4-16 år): 130 kr 

Inkl serviceavgift