RobbieWilliams2017_Tele2Arena_1400x480px.jpg

Den 29 juli, 2017 kommer livegeniet Robbie Williams med den enormt efterlängtade stadionturnén ”Heavy Entertainment Show” till Tele2 Arena och spelar för oss! Köp din biljett på AXS.com.

Special Guest på hela turnén är inga mindre än Erasure.

Taket på Tele2 Arena kommer att vara stängt under konserten.

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR

------------------------------------------------------------------------------

Åldersgräns*
13 år

Kvällens cirkatider
​15:00 - Effektförvaring i entré 6 (Ericsson Globe) öppnar
16:30 - American Bar (på torget, i anslutning till entréerna) öppnar för Warm Up
17:00 - Entréerna öppnar för Warm Up på Tele2 Arena
19:30 - Konserten startar
Ca 23:00 - Konserten slutar

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Ladda gärna ner Tele2 arena-appen och handla med Order Up - direkt i mobilen.

På både A-och B-läktaren finns bar- och kioskutbud i våra foajéer. På B-läktaren finns ett större barområde på arenans södra sida. Du som har biljett till Läktare A är välkommen till barerna i East och West Corner Lounge inför konserten som komplement till det som finns i foajén. Här kan du njuta av en drink, en öl eller ett glas vin och lättare förtäring i trevlig miljö - alldeles i anslutning till konsertscenen! 

Effektförvaring
Det kommer att finnas effektförvaring i Ericsson Globe, entré 6, som ligger mitt emot Tele2 Arenas norra entréer. Där kan du lämna in föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan - kostnad 60 kr.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet. Mindre handväskor är tillåtna medan alla andra väskor kommer att hänvisas till Effektförvaringen i Ericsson Globe.

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan. 

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer Killnoise öronproppar och musikproppar i arenorna. Håll utkik efter personal i lila/rosa kläder. Kostnad 60 kr. Även skumproppar finns till försäljning för 20 kr.

Arrangör: Live Nation

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

545-1125 kr KÖP Biljett

Kuriosa
Robbie Williams gör 29 konserter i 18 länder och lördagen den 29 juli spelar detta livegeni på Tele2 Arena i Stockholm innan han åker vidare till Norge, Danmark och Finland.

Denna efterlängtade turné, som följer det minst lika efterlängtade albumet ”The Heavy Entertainment Show” som släpptes i fredags, annonseras samma dag som Robbie tar emot den enormt prestigefyllda utmärkelsen ”BRIT Icon Award”. Det anses vara det allra högsta erkännandet inom brittisk musik!

Nu är vi otroligt glada att en av de senaste decenniernas allra största performers och live-artister kommer tillbaka till Sverige med en fullspäckad och fantastisk show – The Heavy Entertainment Show!

Detta vill vi inte missa, inte du heller!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Checklista inför evenemanget

Hitta hit

Undvik kö och kom i tid. 
Planera din resa i förväg. 

Hitta rätt på arenan

Hitta till restauranger, toaletter, trappor och hissar på alla våningsplan med hjälp av denna karta.

Mat & dryck

Hungrig? Vi har svaren på kurrande magar och torra strupar.