cd-globen-tele2-1400x480.jpg

Den legendariska musikikonen Céline Dion kommer till Tele2 Arena den 17 juni med turnén "LIVE 2017", vilket är hennes första Europaturné på åtta år! Köp din biljett på AXS.com!

Support: Véronic DiCaire

Om konserten
I sommar återvänder en av tidernas mest framgångsrika och respekterade sångare till Europa. Det här blir Céline Dions första Europaturné sen 2008-års succé Taking Chances World Tour, som då var tidernas näst mest inkomstbringande turné av en soloartist.

CÉLINE DION LIVE 2017 kommer att rymma ett urval av alla de hits som Céline Dion har haft under hennes 30 år långa karriär – en karriär som bland annat har resulterat i 250 miljoner sålda skivor, fem Grammy Awards, sju American Music Awards, 20 Juno Awards och makalösa 40 Felix Awards. 2004 fick Céline dessutom motta en Diamond Award på World Music Award som bevis på att hon var tidernas bäst säjande kvinnliga artist.  

----------------------------------------------------------------------------

Kvällens cirkatider
17:00 - Entréerna öppnar för Warm Up
Ca 19:30 - konserten startar
Ca 22:30 - Konserten slut

Vad får jag ta med in?
Till konserten med Celine Dion är det inte tillåtet att ta med sig väskor större än 20x20 cm in på arenan. I Ericsson Globes Entré 6, mitt emot Tele2 Arenas entréer, hittar du en effektförvaring där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan - kostnad 60 kr.  

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan. Du får inte heller ta med något som kan förtäras (mat, tilltugg, godis e dyl) in i arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Tele2 Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar. Därför har vi heller inte någon bankomat inne i arenan.

Merchendise
Merchendise av alla de slag kommer att finnas till försäljning både inne och utanför arenan.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

 

600-2070 kr KÖP Biljett
13 år

Checklista inför evenemanget

Hitta hit

Undvik kö och kom i tid. 
Planera din resa i förväg. 

Hitta rätt på arenan

Hitta till restauranger, toaletter, trappor och hissar på alla våningsplan med hjälp av denna karta.

Mat & dryck

Hungrig? Vi har svaren på kurrande magar och torra strupar.